Dragă Antoaneta,

Îți sunt datoare cu un răspuns: între timp m-am întâlnit cu Rolf de mai multe ori. Este într-adevăr un bărbat deosebit, atent, atrăgător, galant și cu intenții serioase. Avem și planuri de viitor. Îți mulțumim încă odată foarte mult pentru stăruința ta de a ne cupla. A fost cel mai bun lucru ce mi s-a întâmplat în viață. Nu aș fi putut crede vreodată… Dacă vei veni vreodată în zona unde locuim, ne vom bucura foarte mult să ne vizitezi.

Multe succese în continuare îți dorim amândoi, și să mai faci multe cupluri fericite.

Violeta și Rolf

Hallo dragă Antoaneta,

Sunt sigură că primești de la multă lume aprecieri pentru munca ta deosebită. Și eu sunt una din acelea care la început a fost nesigură, apoi entuziasmată și mai apoi convinsă de angajamentul și dăruirea ta. Cine vine la tine, nu vine la o firmă ci la o persoană cu multă experiență și bunătate care se vede că-și găsește fericirea ajutând mai ales pe alții să fie fericiți. Cine merge „pe mâna” ta este cu siguranță pe căi bune. Eu în continuare țin legătura cu Thomas și ne bucurăm să ne vedem în acest weekend din nou. Indiferent cum vor decurge lucrurile îți mulțumim și știu că întotdeauna îți vei face timp și pentru noi.

Simina și Thomas

Am crezut că nu o să mai întâlnesc niciodată pe cineva și pentru mine până în aceea zi când prietena mea mi-a făcut cunoștință cu tine. Ai fost foarte drăguță și mi-ai zis de Peter care tocmai era în Arad. Nu știam ce să zic… și pentru că a doua zi, sâmbătă, nu aveam nici un program, am acceptat să-l întâlnesc pentru o oră la o cafea. S-au făcut 6 ore de la prima întâlnire. După 2 săptămâni am mers la el în Freiburg. De atunci au trecut 3 luni. M-am mutat între timp la el. Suntem tare fericiți. Prietena mea care m-a dus la tine, încă nu a avut noroc dar sunt convinsă că va avea și ea – să sperăm cât de curând.

Flori și Peter

Antoinette! Îți mulțumim pentru acea seară când am avut șansa să ne găsim unul pe celălalt. Doar după puține zile am avut senzația că ne cunoaștem de-o viață. Sper ca și celelalte fete să aibă tot așa noroc ca și noi.

Delia și Dennis

Dragă Antoaneta,

Chiar dacă prima căsnicie înlesnită de tine nu a durat nici 2 ani, totuși eu știu că tu m-ai sfătuit întotdeauna bine și că pot să am mare încredere în tine. Am fost sigură că ai să mă înțelegi și ajuți în continuare. Timpul nu a trecut degeaba! Am învățat germană și mă consider integrată. Aștept și știu că doar prin șansele pe care tu mi le oferi voi cunoaște pe cineva serios și hotărât, cu care sper să am mai mult noroc.

Claudia

După niște decepții mari și ani de lucru în Italia, care nu mi-au adus decât niște riduri în plus, necazuri și pierderi, m-am hotărât să-mi dedic timpul în mod foarte serios căutatului persoanei alături de care să-mi făuresc o familie. Antoaneta m-a convins să nu mă mai întorc în Italia și că îmi garantează că în max. 6 luni îmi va găsi pe cineva potrivit. Mi-am zis că e ok! Mă duc pe mâna ei, că doar a măritat atâtea. După mai puțin de 3 luni l-am cunoscut pe Hans, în Elveția. Nu pot crede nici acum ce noroc am putut să am cu el. Are un suflet și un caracter de milioane. Prietena mea lucrează încă și acum în Spania. Banii nu ajung niciodată oricum. În fine, eu mi-am găsit locul și liniștea. Îmi place aici foarte mult. Familia lui m-a primit foarte bine. La vară vom mergem cu toții și la mine la Reșița. Îți mulțumim foarte mult din suflet.

Niculina și Hans

După ce am avut prima mea discuție telefonică cu Antoaneta, am știut că acesta este drumul pe care trebuie să merg. Felul ei de a vorbi, ce mi-a spus, tonul, vocea caldă, familiară, optimismul și încrederea pe care mi le-a insuflat m-au copleșit complet. Pot fiecărui bărbat singur din Germania să-i recomand să meargă pentru câteva zile în România și să cunoască câteva fete sub îndrumarea ei profesionistă și atât de amabilă. Eu, am întâlnit trei dar de fapt după prima întâlnire am bănuit că mi-am găsit perechea. Și nu m-am înșelat! Am cunoscut mentalitatea fetelor și felul de a privi viața și familia și pot spune doar: RESPECT!

După 4 luni de la cunoștință ne-am căsătorit și suntem și acum după 3 ani foarte fericiți.

Reiner B. și Iulia

Îndoieli, frică, neîncredere și altele de acest fel… le puteți uita complet la această firmă! Cine se lasă pe mâna lui Antoinette i se va schimba viața în bine, cât de curând. Am rămas foarte impresionat de oamenii din România și felul lor de a vedea viața cu greutățile ei de zi cu zi. O mie de mulțumiri pentru această femeie cu atâta putere de lucru, carismă și înțelegere.

Michael H.

Antoaneta dragă,

Îți mai amintești când m-ai sunat seara după ora 21 și m-ai întrebat dacă nu pot veni a doua zi în Germania la un bărbat care mi s-ar potrivi foarte bine?! Atunci eu ți-am spus: „o sun pe șefa mea și dacă nu-mi dă liber câteva zile, atunci îmi dau demisia”. Acum, după 7 ani pot spune că a fost ce-a mai bună hotărâre din viață mea. Karl este un om minunat cu mine și cu fetița mea. Noemi este premiantă la școală, s-a integrat în mai puțin de 2 luni. Eu lucrez la firma lui și ne pregătim acum să mergem de sărbători în țară la părinții mei. Lui Karl îi place foarte mult acolo.

Loredana, Karl și Noemi

În decurs de mai puțin de o săptămâna am cunoscut în Arad femeia pe care o căutăm de peste 10 ani în zadar prin Germania. Lavinia este o femeie frumoasă, inteligență, sinceră și îmi umple inima și casa de fericire. Am s-o „port pe palme” toată viața.

Markus

După ce m-am întors din România și m-am așezat la o terasă din centrul Mannheim-ului, privind lumea care trece, am ajuns la concluzia că ar trebui să rămân aici un an întreg pentru a avea ocazia să admir atâtea fete frumoase câte am văzut la party-ul din Arad într-o singură seară. Îți mulțumesc dragă Antoinette pentru cea mai frumoasă și de neuitat săptămână din viața mea și călătoria care mi-a schimbat viața.

Oliver și Cătălina

Antoinette! Ceea ce a făcut Niels pentru mine, nu a făcut nimeni niciodată până acum! Am să-ți mulțumesc toată viața pentru șansa care ne-ai oferit-o! Mă bucur că ți-am ascultat sfaturile și scuză-mă încă o dată pentru micile neplăceri pe care ți le-am cauzat. Chiar îl iubesc…

Ana-Maria

Dragă Antoaneta,

Prin felul tau de a privi oamenii și a-i ajuta mi-ai depășit complet toate așteptările. Am să te recomand în continuare și la alți prieteni sau cunoștințe pe care le am, care sunt singuri și acum, și văd cum mă invidiază pentru femeia frumoasă și inimoasă care îmi este alături. În curând ne vom căsători și te invităm cu drag la cununia civilă. Rămâi cum ești pentru că mai este multă lume care are nevoie de tine.

Sigi și Mariana

Dragă Anto,

Când mi-ai telefonat și mi-ai spus că în fața ta, în birou, stă exact bărbatul care mi s-ar potrivi perfect mi-am zis „bine, bine, da, da…”. L-ai convins să facă chiar a doua zi un drum de sute de km pentru a ne vedea. Când a coborât din mașină, am fost ca și paralizați: el era atât de încântat, și nu îi venea să creadă, iar eu la rândul meu nu puteam scoate nici un cuvânt, zâmbeam doar cu „gura până la urechi”. După 4 zile m-a cerut în căsătorie și mi-a spus că nu va mai trebui să-mi fac nici un fel de griji cât voi trăi. După 3 luni îi purtam numele. Toate acestea s-au întâmplat acum 8 ani. Suntem foarte fericiți. Am văzut toată lumea împreună. Ne bucurăm să ținem legătura cu tine mereu. Nu pot să cred parcă nici acum ce noroc am avut unul cu altul.

Fetelor! – Veți vedea în albumul cu căsătoriți și pozele noastre.

Claudia și Robert C.

Acele zile nu o să le putem uita niciodată! Au fost cele mai frumoase și semnificative din viața noastră. Privim amândoi plini de speranțe și planuri în viitor. Cine te cunoaște pe tine are o șansă foarte mare pentru fericire! Decizia mea de a-mi petrece ziua de naștere în România a fost nemaipomenită, am primit cel mai frumos cadou: pe Simona!

Hartmut și Simona

Mulțumesc! Pentru șansa pe care am avut-o ca să trăiesc cele mai frumoase momente din viața mea, și pe care le trăiesc în continuare. Când l-am întrebat ce a găsit la mine, mi-a spus: „acel ceva…”. Apoi mi-a spus că „pot rămâne cu el toată viața sau cât vreau eu”. Felul lui lejer, prietenos, cool, sigur… m-au dat peste cap. Nici nu aveam curajul să cred că poate fi adevărat. Viața mea s-a schimbat din temelii. Simt că trăiesc și nu doar că exist, ca până în aceea zi. Între timp au trecut 4 ani aproape – nu s-a schimbat nimic între noi, în ceea ce privește dragostea noastră. Viitorul ne stă în față și vrem să emigrăm pe o insulă, să deschidem o pensiune. Compatibilitatea sufletească, astrologică, sexuală și mentală – suntem siguri că ne va lega întotdeauna și nu va mai putea fi depășită de nimeni.

Liana și Jannis

Dragă Anto,

Am acum 40 de ani și am fost câțiva ani buni în firmă și nu am avut norocul să se lipească absolut nimeni de mine. Până în acea seară când m-ai sunat (noroc că nu mi-am schimbat nr de telefon) și mi-ai spus de Christian că doar pe mine m-a ales. Da, a fost o săptămână aici la mine în Cluj. Doar cunoscând-ul personal mi-am dat seama ce om minunat este. Se pare că bunul Dumnezeu nu m-a uitat și că a trebuit să aștept până acum pentru a-l cunoaște pe el.

Doina D. și Christian