Firma pe care o conduc este o agentie matrimoniala cu scopul exclusiv de a ajuta persoane serios interesate de o familie, respectiv CASATORIE, sa se gaseasca si sa se cunoasca.

Va voi ajuta in functie de experienta si intuitia mea in asa fel ca ambele parti sa fie multumite, fericite si in primul rand indragostite — pentru ca doar asa are totul un sens si durata!

O relatie de dragoste se bazeaza pe „acel ceva” si pe compatibilitatea („chimia”) dintre cei doi! Experienta mi-a aratat ca in aproximativ 80% din cazuri a fost dragoste la prima vedere. Va rog nu va luati doar dupa poze sau primele aparente!!! Si d-voastra aveti cu siguranta poze care nu va reprezinta si care nu va plac! Acestea de cele mai multe ori sunt relative si chiar va pot induce in eroare, refuzand o intalnire, care adesea doar la contactul „fata in fata” s-ar dovedi daca are sanse sau nu. Astfel o jumatate de ora va va ajuta mai mult, pentru a va face o idee despre el, decat zeci de mail-uri sau telefoane.

Intelegand dorintelete d-voatra, fiind si eu din Romania si cunoscand felul barbatilor romani si de asemenea dorintele si felul germanilor, pot in mod obiectiv sa ajut ambele parti de a se gasi, a-i pune fata in fata si apoi de a-i coordona si ajuta pana la finalizarea intalnirii.

Prin experienta care am adunat-o si instinctul pe care mi l-am perfectionat, am grija ca totul sa decurga serios, civilizat si cat mai
corect! Am o deosebita grija ca fetele sa nu fie folosite de barbati in alte scopuri si, de asemea, ca fetele sa nu se foloseasca de barbati doar din punct de vedere financiar! Deasemenea, venind la el in vizita, aveti ocazia sa-i cunoasteti felul si obiceiurile, modul de a locuii, zona, familia si prietenii si astfel doar in cateva zile (2-4) instinctul de femeie va va spune daca e sa fie mai mult sau nu!

Va garantez ca puteti veni linistite, aveti camera separata, nu aveti absolut nici un cost si, nici o alta obligatie in afara ce cea a seriozitatii! Voi ramane tot timpul in legatura telefonica cu d-voastra.

In afara de modalitatea de a-l vizita si cunoaste pe barbatul ales in Germania, exista posibilitatea de a va cunoaste si in Romania, de asemenea tot sub indrumarea mea. Voi organiza intalnirea si voi urmari parerile fiecaruia. Telul este de a va cunoaste si placea reciproc, astfel incat sa apara dorinta de a va vedea si a doua oara! Costurile de deplasare pana la locul de intalnire (taxi, bus, tren) vor fi suportate de cel cu care va intalniti. De asemenea (in cazuri mai rare) si cazarea, daca veniti dintr-o alta localitate si trebuie sa innoptati.

Eu vin des in Romania, in Arad, Timisoara si Bucuresti. In aceste cazuri ma insotesc si cativa clienti, in afara de faptul ca ei vin si fara mine, in functie de cum poate fiecare. De fiecare data eu va anunt din timp si doresc sa ne intalnim, sa povestim si mai ales sa va fac si poze noi! Deci veniti intotdeauna frumos imbracate!!!

Mentionez ca aveti de indeplinit doar obligatia seriozitatii, pentru ca doar in acest mod puteti realiza ceva in viata, indiferent in ce domeniu si in ce tara!

Tineti legatura cu mine ori de cate ori aveti intrebari sau probleme. Fiti sincere si nu cautati scuze si motive pentru ca nu faceti altceva decat sa va mintiti singure! Toate fetele hotarate au gasit un partner potrivit prin agentia mea, este doar o mica chestiune de timp! Invatati limba germana, cautati sa aveti un aspect placut si ingrijit, un comportament simpatic, lejer, fiti realiste si obiective, paroliste si astfel sansa va va „surade” cat de curand! Nu exista o limita de cati sau cat timp veti primi oferte de la mine! Important este TELUL d-voastra!

Inscrierea in agentie este gratuita, fara riscuri si fara obligatii!

Clientii care vin la agentia mea iau lucrurile in serios prin faptul ca s-au hotarat pentru un ajutor profesionist pentru care platesc! Vor sa intemeieze o relatie care sa se finalizeze printr-o casatorie! Aventurierii, sau cei care nu stiu ce vor, sau nu se pot hotari, isi cauta singuri si  gratuit pe internet si pagini de socializare.

Fiecare pe undeva primeste ce merita sau ce este pregatit sa ofere! Nu incercati sa gasiti vina la altii! Evidentiati-va prin hotarare si seriozitate si va veti putea in curand vedea visul de a va realiza o familie fericita in Germania (tara unde aveti sanse de afirmare mult mai mari).

Puteti oricand sa ma contactati – mai ales pe WhatsApp. Numerele de telefon le gasiti la sectiunea Contact.

Cu drag si respect pentru toate fetele care stiu sa aprecieze sansa pe care o primesc! — Antoaneta Hambitzer