Intotdeauna am privit confidentialitatea clientilor mei ca pe un aspect vital in acest domeniu de activitate. O parte importanta din succesul si renumele pozitiv, pe care l-am dobandit in toti acesti ani, se bazeaza pe intelegerea si respectarea cu mare strictete a dorintelor dvs cu privire la datele personale oferite catre agentie si modul in care acestea sunt utilizate pe tot parcursul colaborarii.

In momentul inscrierii in agentie, toate datele completate in formularul de inscriere sunt trimise, salvate si pastrate in baza noastra de date intr-un mod securizat.

La inscriere, nu este obligatoriu sa furnizati numele real, daca nu doriti acest lucru. Este acceptata, si chiar recomandata, utilizarea unui preudonim care sa va protejeze identitatea. Cu toate acestea, este obligatoriu ca celelalte informatii personale sa fie reale si sincer exprimate (varsta, aspect fizic, obiceiuri si preferinte, fotografii etc), pentru a va putea gasi un partener potrivit.

In ceea ce priveste datele dvs de contact, cum ar fi numarul de telefon si adresa de mail, doar dvs decideti cand si cui le faceti cunoscute. Atunci cand cineva doreste sa va cunoasca, solicitandu-ne o modalitate de a va contacta direct, noi nu ii furnizam aceasta informatie doar dupa confirmarea dumneavoastra ca sunteti de acord.

In ceea ce priveste fotografiile pe care ni le oferiti, dvs. veti decide in ce fel sa le folosim, iar noi vom respecta intrutotul dorinta dvs. Daca veti dori le afisam pe site, si astfel vor fi vazute de foarte multe persoane, putand atrage catre inscriere chiar o persoana potrivita cu dvs, care poate altfel ar fi ezitat sa se inscrie. Daca nu doriti sa fie publice exista varinta in care ele sa fie ascunse si pot fi vazute doar de catre membri inscrisi care au achitat o taxa. Mai exista si varianta in care nu le afisam nicaieri, si le vom prezenta doar persoanelor care doriti dvs. Veti lua aceasta decizie la inscriere, iar pe perioada utilizarii serviciului puteti sa reveniti oricand asupra acestei decizii, in functie de experienta avuta.

Tot pentru a va proteja identitatea mai bine, este important sa nu folositi in alta parte pe internet nici una dintre fotografiile pe care ni le furnizati pentru acest serviciu. Astfel sansele de a fi recunoscuta sau identificata de algoritmi informatici sau persoane rauvoitoare scad considerabil.

Odata ce ati reusit sa va gasiti perechea potrivita vom pastra deasemenea secretul in cazul in care nu doriti sa se afle ca ati utilizat acest serviciu.

In momentul in care doriti sa renuntati si sa va retrageti din agentie, toate datele dvs vor fi sterse definitiv. Este suficient sa ne anuntati cand doriti acest lucru.