Stimată doamnă sau domnișoară,

Numele meu este Antoaneta Hambitzer, sunt născută în Arad și trăiesc în Germania din anul 1986. Agenția Matrimonială Antoinette, a cărei manager sunt, funcționează cu succes încă din anul 1993 și are ca obiectiv principal formarea de cupluri în vederea căsătoriei.

Serviciile agenției se adresează tuturor doamnelor și domnișoarelor singure din Romania, care doresc să cunoască un cetățean străin, alături de care să construiască o relație serioasă și stabilă. Nu de puține ori aceste relații s-au consolidat prin căsătorie și prin întemeierea unei familii funcționale, bazată pe iubire, comunicare și respect.

Bărbații care apelează la agenția mea sunt preponderent cetățeni germani sau cu rezidență germană, dar și austrieci sau elvețieni. Serioși, fideli și hotărâți, cu educație, și nu în ultimul rând, cu o situație materială deosebită, aceștia caută în mod serios o relație stabilă și de lungă durată.

Prin implicarea mea personală directă, și susținută de experiența acumulată în timp, sunt fericită să menționez faptul ca de-a lungul anilor am reușit să unesc destinele a peste 3000 de oameni în cadrul celor peste 1500 de căsătorii oficiate cu ajutorul agenției.

Elementele cheie care au asigurat perpetuarea activității de-a lungul timpului au fost întotdeauna seriozitatea, profesionalismul, și înțelegerea de care am dat dovadă față de clienții mei.