Pasul 1. Sunt decisa, ma inscriu in agentie!

Pentru a lua o hotarare corectă vă sugerez în primul rând să vă rezervați o jumatate de ora și să citiți cu atentie și seriozitate toate informatiile disponibile pe site.

După ce v-ati informat, dacă decideți că serviciile agenției sunt potrivite pentru dumneavoastră, și sunteti hotarata sa va inscrieti, este suficient sa completati și să trimiteți chestionarul disponibil pe pagina de înscriere. Nu uitati sa adaugati poze cat mai reusite si mai actuale!

Inscrierea in agentie este un pas important ce presupune seriozitate, disponibilitate si angajament din partea dumneavoastră! In functie de comportamentul si interesul de care dati dovada pe parcursul colaborarii va pot ajuta sa va gasiti jumatatea potrivita in mod eficient sau deloc.

Pasul 2. Bun venit in agentie!

După primirea solicitării de inscriere, voi analiza informațiile trimise pentru a-mi face o impresie cat mai exacta. Am sa va raspund cu siguranta in maxim 48 de ore și vom avea astfel prima discuție. Vom stabili impreuna un mod in care sa va ajut cat mai apropiat felului d-voastra de a fi si de dorintele exprimate in chestionar. După aceea vom putea păstra legatura permanent prin e-mail si telefon.

Nicio fata nu este respinsa! Toate fetele au o sansă mai mare sau mai mica sa cunoască un partener potrivit. Sansele fiecareia sunt determinate SERIOZITATE SI HOTARARE, si apoi de varsta, aspect fizic, caracter si mentalitate. Atunci cand vă voi zice că aveți șanse ce pot fi îmbunătățite, vă rog să-mi urmați cu deschidere sfaturile!

Pasul 3. Primele intalniri

Imediat cum voi avea un barbat interesat sa va cunoasca si consider si eu ca incercarea merita, am sa va trimit poze si date despre el. In functie de raspunsul d-voastra am sa va sun si am sa va dau mai multe detalii, pentru a stabili o eventuală intalnire.

Atunci cand primiti o propunere de a intalni pe cineva, va rog sa nu etichetati doar dupa o poza sau doua persoana prin care poate vi s-ar putea schimba viata.

Experienta mea indelungata mi-a dovedit ca procentual vazut, aproximativ 80% din casatorii nu ar fi avut loc daca as fi pornit doar de la doleantele clientilor mei si ale d-voastra! Ori EL, ori EA, ori amandoi au refuzat la inceput, doar dupa fotografii, intalnirea. Numai dupa ce s-au cunoscut personal impresiile au fost cu mult altfel decat la prima vedere!

Nu va pot spune de pe-acum daca propunerile mele vor fi pentru fiecare dintre d-voastra „marea dragoste”. Dar, din experiente, din ce am constatat, vazut, si ce mi-au spus nenumarate femei care s-au casatorit cu ajutorul meu, pot sa va asigur ca prin casnicia lor alaturi de un barbat din vest, care are o cu totul alta educatie si mentalitate, si-au gasit linistea, respectul, aprecierea, armonia si chiar si dragostea la care poate multe nici nu au indraznit sa viseze.

In practica s-a demonstrat zicala „Dumnezeu iti da, dar in sac trebuie sa-ti pui singur”.