Deoarece majoritatea clientilor agentiei mele aleg sa nu apara in mod public pe Internet, DOAR O FOARTE MICA PARTE dintre acestia au un profil afisat online. Este necesar sa va inscrieti pentru a putea primi sugestii cu privire la persoane compatibile cu d-voastra din intreaga cartoteca. Ii voi selecta personal pe cei pe care ii consider potriviti, si merita sa-i cunoasteti, dupa experienta si intuitia mea, in functie de profilul si dorintele d-voastra si ale lor.

80% din clienti isi gasesc partenera potrivita prin agentia mea in decurs de doar cateva saptamani, iar la aceasta rubrica veti putea vedea si contacta doar pe aceia carora „destinul inca nu le-a suras”. Lista se actualizeaza periodic!

Nu uitati! Pozele sunt foarte relative si nu puteti spune, obiectiv despre cineva ca nu va place sau ca va place, decat dupa ce l-ati cunoscut, il vedeti in fata d-voastra si il auziti! In multe cazuri prima impresie despre cineva poate sa fie covarsitor de pozitiva, ca apoi in timp sa se declanseze mari dezamagiri si suferinte, si invers!

Asadar scrieti-mi un mesaj pe adresa de contact, si specificati despre ce client v-ar interesa sa cunoasteti mai multe detalii. Va asigur ca il voi instiinta pana a doua zi, si va va raspunde EL sau eu cat de repede posibil. Nu uitai sa lasati si un numar de telefon.

Nu luati hotarari in numele clientului de genul „oricum nu o sa-i plac!”. Lasati ca destinul sa-si spuna cuvantul! Sansele trebuie folosite in viata cand vin si nu dupa! Atunci e in zadar! Sa fiti in momentul potrivit la locul potrivit este cel mai important lucru! Nu amanati! Scrieti-mi chiar acum! Primul pas este cel mai important! Daca nu-l faceti d-voastra, il fac alte fete, la care apoi succesul este ca si garantat!

Mikael
Mikael41 ani, 170 cm, 78 kg.
Sunt născut în Hamburg, unde am în proprietate o locuință foarte frumoasă. Fac mult sport, imi plac muzica și călătoriile. Aș putea să scriu mai multe aici, dar prefer o întâlnire față în față. Să fie simpatie, chimie… asta-i important. Nu am un anumit gen de femeie pe care sa-l prefer. Aștept cu mare nerăbdare să te anunți, — Mika.
Hakan
Hakan39 ani, 175 cm
Numele meu este Hakan, sunt din Bonn, si lucrez ca liber profesionist in industria auto. Sunt divortat. Am 39 ani, 1.75cm. Imi place sa calatoresc, sa particip la activitati sportive si sa cant. Caut o fata pozitiva si iubitoare, care sa fie dispusa sa se mute alaturi de mine in Germania.
Andreas
Andreas184 cm
Buna, numele meu este Andreas. Am 1.84m inaltime, atletic, ochi verzi si par inchis la culoare. Sunt o persoana familista si imi plac iesirile in natura. Caut o fata serioasa, fidela si iubitoare, careia sa-i placa de asemenea natura. Nu ma deranjeaza daca ai copii. Indragesc copii foarte mult. Astept sa ma contactezi. Cu stima, Andreas.
Stefan
Stefan44 ani, 183 cm, 85 kg.
Un client deosebit, o partidă excelentă!

Are 44 de ani, necasatorit, om de afaceri, fara copii, dar isi doreste. Daca ai pana in 38 de ani si te simti potrivita cu el, te rog sa-mi trimiti un mail cu date si poze.