Siguranță

Suntem una dintre cele mai sigure agenții de matrimoniale din Romania. Toate informațiile afișate în profilele utilizatorilor sunt verificate manual, iar pozele sunt 100% reale. Întâlnirile se desfășoară întotdeauna într-un cadru sigur și sub o îndrumare atentă.

Confidențialitate

Nu este obligatoriu să ai un profil vizibil în mod public, iar cand vei dorii să te retragi datele tale vor fi eliminate complet. Tu deții controlul total asupra modului în care dorești să colaborezi și să beneficiezi de serviciile agenției.

Experiență

Vei primi consultanță și ajutor specializat, bazate pe o vasta experiență în formarea cuplurilor (din anul 1993 pana in prezent). Peste 1500 de familii fericite s-au format astfel.

Relații serioase

Obiectivul principal al agenției a fost mereu acela de a ajuta oamenii singuri să se găsească. Dacă ești în căutarea unui partener stabil, alături de care să construiești o relație serioasă, orientată spre căsătorie, atunci îți zicem: Bun venit!

Înțelegere și dedicare

Considerăm că înțelegerea nevoilor tale este esențială pentru success. Înainte de orice demers avem o discuție sinceră cu fiecare persoană în parte. Nu folosim algoritmi informatici și alte metode artificiale pentru stabilirea compatibilității de cuplu.

Gratuit și fără obligații

Absolut toate doamnele și domnișoarele beneficiază GRATUIT de serviciul matrimonial, fara nici un risc pe tot parcursul colaborării. Sunt necesare doar seriozitate și disponibiliate din partea dumneavoastră, în rest nu există costuri și obligații ascunse!