Sfaturi pentru reusita

Sfaturi pentru reusita

Firma pe care o conduc este o agentie matrimoniala cu scopul exclusiv de a ajuta persoane serios interesate de o familie, respectiv CASATORIE, sa se gaseasca si sa se cunoasca. Va voi ajuta in functie de experienta si intuitia mea in asa fel ca ambele parti sa fie multumite, fericite si in primul rand indragostite — pentru ca doar asa are totul un sens si durata!

O relatie de dragoste se bazeaza si aici pe "acel ceva" si pe compatibilitatea ("chimia") dintre cei doi! Experienta mea mi-a aratat ca in aproximativ 80% din cazuri era dragoste la prima vedere. Va rog nu va luati doar dupa poze sau doar primele aparente!!! Si d-voastra aveti cu siguranta poze care nu va reprezinta si care nu va plac! Acestea sunt foarte relative si chiar va pot induce in eroare, refuzand o intalnire care adesea doar la contactul "fata in fata" s-ar dovedi daca are sanse sau nu. Astfel o jumatate de ora va va ajuta mai mult, pentru a va face o idee despre el, decat zeci de mail-uri sau telefoane.

Intelegand dorintelete d-voatra, fiind si eu din Romania si cunoscand felul barbatilor romani si de asemenea dorintele si felul germanilor, pot in mod obiectiv sa ajut ambele parti de a se gasi, a-i pune fata in fata si apoi de a-i coordona si ajuta pana la finalizarea intalnirii, prin casatorie. Prin experienta care am adunat-o (facand excursii de o saptamana, tot la 3 luni, peste 13 ani cu peste 1000 de clienti!) si instinctul pe care mi l-am perfectionat, am grija ca totul sa decurga serios, civilizat si cat mai correct! Am grija ca fetele sa nu fie folosite de barbati in alte scopuri si de asemea, ca fetele sa nu se foloseasca de barbati doar din punct de vedere financiar! Deasemenea, venind la el in vizita, aveti ocazia sa-i cunoasteti modul, obiceiurile, felul de a locuii, zona, familia si prietenii si astfel doar in cateva zile (2-4), instinctul de femeie va va spune daca e sa fie mai mult sau nu!

Va garantez ca puteti veni linistite, aveti camera separata, nu aveti absolut nici un cost si deci nici o obligatie! Voi tine tot timpul telefonic legatura cu d-voastra.

In afara de modalitatea de al vizita pe clientul meu (care este interesat de d-voastra si deasemenea si invers!) mai exista posibilitatea de a va cunoaste in Romania sub indrumarea mea sau a mamei mele care ma reprezinta in tara. Noi vom organiza intalnirea si deci vom urmari parerile fiecaruia. Telul este de a va placea reciproc si dorinta de a va vedea si a doua oara! Si aici daca trebuie sa faceti dumuri pana la intalnire, aveti drumul sau innoptarea asigurate.

Eu vin des in Romania, tot la 5-6 saptamani. In aceste cazuri ma insotesc si cativa clienti, in afara de faptul ca ei vin si fara mine, in functie de cum poate fiecare. De fiecare data eu va anunt din timp si doresc sa ne intalnim, povestim si mai ales sa va fac si poze noi! Deci veniti intotdeauna frumos imbracate!!!

Mentionez ca nu aveti decat obligatia seriozitati, pentru ca doar in acest mod puteti realiza ceva in viata, indiferent in ce domeniu si in ce tara!

Tineti legatura cu mine sau cu mama mea ori de cate ori aveti intrebari sau probleme. Fiti sincere si nu cautati scuze si motive pentru ca nu faceti altceva decat sa va mintiti singure! Toate fetele hotarate au gasit un partner potrivit prin agentia mea, este doar o mica chestiune de timp! Invatati limba germana, cautati sa aveti un aspect placut si ingrijit, un comportament simpatic, lejer, fiti realiste si obiective, paroliste si astfel sansa va va "surade" cat de curand! Nu exista o limita de cati sau cat timp veti primi oferte de la mine! Important este TELUL d-voastra!

Inscrierea in agentie este gratuita!

Clientii care vin la agentia mea iau lucrurile in serios prin faptul ca s-au hotarat pentru un ajutor profesionist si ca platesc! Vor sa intemeieze o relatie care sa se finalizeze printr-o  casatorie! Aventurierii, sau cei care nu stiu ce vor, sau nu se pot hotari, isi cauta singuri si  gratuit pe internet si abunda siteurile matrimoniale sau de socializare!

Fiecare pe undeva primeste ce merita sau ce este pregatit sa ofere! Nu incercati sa gasiti vina la altii! Evidentiati-va prin hotarare si seriozitate si va veti putea in curand vedea visul de a va realiza o familie fericita in Germania (tara unde aveti sanse de afirmare mult mai mari).

Puteti oricand sa ma contactati pe mine sau mama mea, Fazekas Elena, care locuieste in Arad. Numerele de telefon le gasiti la sectiunea Contact.

Cu drag si respect pentru toate fetele care stiu sa aprecieze sansa pe care o primesc! — Antoaneta Hambitzer

Solicita mai multe detalii
Contact

Viziteaza pagina agentiei din Germania: www.antoinette.de