Petreceri de cunoastere si socializare

Petreceri de cunoastere si socializare

Stimata doamna sau domnisoara,

Incepand din februarie 2013 organizez periodic, in Bucuresti, petreceri de cunoastere si socializare.

Pentru a ajunge la succese (acesta fiind telul agentiei matrimoniale pe care o conduc) in urma experientei mele de peste 20 de ani (din 1993), am constatat ca nu sunt intalnirile vituale (prin Skype sau telefon) cele care dau rezultate ci DOAR intalnirile FATA IN FATA! Doar asa se poate sti in scurt timp daca exista intre doua persoane: simpatie, "chimie", interese commune, sentimentul ca se cunosc de-o viata... pe scurt "ACEL CEVA"!

Fetelor: pozele sunt relative si induc adesea in eroare si va fac sa pierdeti sanse deosebite!

De fiecare data ma vor insotii de la 7 pana la 20 de clienti doritori de a cunoaste pe cineva pentru o relatie serioasa cu scop de casatorie, bazata pe iubire. Cand doi se plac si imi confirma FIECARE in parte aceasta, clienti mei NU vor mai dori sa cunoasca si pe alta fata. Telul NU este de a cunoaste cat mai multe ci de a intensifica si de a aporofunda o "cunostinta" acolo unde exista simpatie!

Intalniri la final de luna 2

PETRECERILE DE CUNOAŞTERE ŞI SOCIALIZARE CARE SE VOR ŢINE ÎN 2018:

Bucureşti — 24-26 Mai
Bucureşti — 8-10 Noiembrie

  1. Intalnirile, deci venirea mea la datile mentionate mai sus, vor avea loc intotdeauna fara anunlari sau schimbari!
  2. EU voi veni in Romania cu UNA sau MAI MULTE ZILE inainte si voi ramane tot asa. La fel va fi si cu clientii, acestia vor veni pentru mai multe zile.
  3. Aceasta este cea mai buna ocazie de a intensifica legaturile intre d-voastra si mine (agentia) si totodata de a cunoaste pe cineva potrivit, deci a ajunge la success.
  4. Doamnele si domnisoarele CARE primesc inainte cu aprox. o saptamana de a ajunge eu in Romania un e-mail pe care scrie "INVITATIE!" sunt ALESE de mine in mod DEOSEBIT si inseamna ca doresc sa le prezint un client de-al meu care s-ar potrivi si care ma insoteste, sau sa ne cunoastem personal (in caz ca inca nu am avut ocazia) pentru a stabili o viitoare intalnire cu cineva potrivit. DOAR acestea vor primi de la mine personal, banii de drum (tren, microbus, taxi) si le voi plati si cazarea. Fetele care vin din provincie chiar de la sute de km de Bucuresti sunt in mod deosebit alese de mine si aceasta inseamna ca sansele sunt deosebit de bune de a va potrivii cu clientul care ma insoteste — deci va rog veniti neaparat!!! Confirmati-mi prin e-mail prezenta si apoi va voi suna pentru a stabili locul si ora intalnirii.
  5. Fetele care locuiesc departe de capitala (Turda, Cluj, Baia-Mare, Craiova, Bacau, Tg-Mures, Iasi, Suceava, Constantza, Galati etc.) au sanse de a cunoste pe cineva, NUMAI daca constientizeaza ca vor trebui sa vina ele in Bucuresti (sansele de a veni un clinet in orasul d-voastra sunt mici). Nu uitati ca pentru a va indeplini un tel sau vis trebuie sa faceti ceva... deci va astept! MAI ALES daca primiti si invitatia mea si aveti totul platit! Fara un mic sacrificiu nu pot exista satisfactii si realizari. Cuvinte ca si: "am sa incerc", "sa vad", "nu va pot spune exact", "fac tot posibilul", "nu stiu"... suna la mine ca si o scuza voalata si deci NU. Cine realizeaza ce sanse deosebite are prin agentia mea de a gasi un partner iubitor si pe masura, pentru o viata intr-o tara mai civilizata si cu alte posibilitati de afirmare - si va pune acest lucru in viata ca si prioritate - va intelege si va aprecia sansele oferite de mine si VA VENII! Unde este o dorintza – exista si o cale! Va fi doar o mica chestiune de timp si destin pana la SUCCES!
  6. Pentru acelea dintre d-voastra care NU primesc invitatie si totusi doresc sa ne vedem pentru a ne cunoaste personal, va rog sa tineti cont de perioadele de mai sus si sa ma contactati telefonic la numerele 0722 416346 sau 0756 994748 pentru a stabili o intalnire.
  7. De fiecare data va voi face si poze si – oricum – va rog sa veniti frumos imbracate si mai ales PUNCTUALE!

V-ati intrebat vreodata DE CE unele persoane o duc mai bine in viata, au un serviciu mai bine platit, mai multe realizari, un partner pe masura si sunt mai implinite si fericite? Pe scurt - acele persoane care sunt invidiate de altele? Ei bine - acestea au stiut intuitiv sa recunoasca o sansa si s-o foloseasca – au actionat cu ambitie si consecventa si NU au apelat la scuze sau tot amanat. Peste 1000 de fete au stiut sa aprecieze, din 1993 de cand am agentia, aceasta sansa si sunt maritate in Vest!

Viata se desfasoara acum si sansele cu adevarat bune VIN RAR – credeti-ma! Sa fi in locul potrivit la momentul potrivit, sa ai "ochii deschisi" si sa nu te lasi influentat de prejudecati si comoditate. Fetelor!... Acestea sunt unele din retetele de success in viata!!!

Pe curand,

Antoaneta

Intalniri la final de luna 3 Intalniri la final de luna 4
Intalniri la final de luna 5 Intalniri la final de luna 6
Intalniri la final de luna 7 Intalniri la final de luna 8
Intalniri la final de luna 9 Intalniri la final de luna 10
Intalniri la final de luna 16 Intalniri la final de luna 17
Intalniri la final de luna 18 Intalniri la final de luna 19
Intalniri la final de luna 20 Intalniri la final de luna 21
Intalniri la final de luna 22 Intalniri la final de luna 23
Intalniri la final de luna 24 Intalniri la final de luna 25
Intalniri la final de luna 26 Intalniri la final de luna 27
Intalniri la final de luna 28 Intalniri la final de luna 29
Intalniri la final de luna 30 Intalniri la final de luna 31
Intalniri la final de luna 32 Intalniri la final de luna 33
Intalniri la final de luna 34 Intalniri la final de luna 35
Intalniri la final de luna 36 Intalniri la final de luna 37
Intalniri la final de luna 38 Intalniri la final de luna 39
Solicita mai multe detalii
Contact

Viziteaza pagina agentiei din Germania: www.antoinette.de