Cum functioneaza?

Cum functioneaza?

Pentru a lua o hotarare in a va schimba modul de viata va sugerez in primul rand sa va rezervati o jumatate de ora si sa cititi cu atentie si seriozitate toate informatiile disponibile pe site.

Apoi, daca sunteti hotarata sa va inscrieti, este suficient sa completati chestionarul disponibil aici. Nu uitati sa adaugati poze cat mai reusite si mai actuale!

Trimiteti-mi cat mai multe poze pentru a-mi face o impresie cat mai exacta si pentru a va ajuta cat mai apropiat felului d-voastra de a fi si dorintelor d-voastra exprimate in chestionar.

Am sa va raspund cu siguranta in maxim 48 de ore. Apoi vom putea tine legatura permanent prin mail si telefon. Cum voi avea un client care doreste sa va cunoasca si consider si eu ca incercarea merita, am sa va trimit poze si datele cele mai importante cu el. Apoi in functie de raspunsul d-voastra am sa va sun si am sa va dau mai multe detalii. Va rog nu clasati doar dupa o poza sau doua o persoana prin care poate vi s-ar putea schimba chiar viata.

Experienta mea indelungata mi-a dovedit ca procentual vazut, aproximativ 80% din casatorii nu ar fi avut loc daca as fi pornit doar de la doleantele clientilor mei si ale d-voastra! Ori EL, ori EA, ori amandoi au refuzat la inceput, doar dupa fotografii, contactul. Dar dupa ce s-au cunoscut personal deznodamantul a fost cu mult altfel decat la prima vedere!

Nu pot nimanui sa-i dau o garantie sau sa-i spun "cat va dura"! Acest aspect depinde foarte mult de seriozitatea si confirmarea prin fapte, pe care mi-o demonstrati, ca ma pot baza 100% pe d-voastra.

Experienta de viata a demonstrat zicala "Dumnezeu iti da, dar in sac trebuie sa-ti pui singur".

Nu va pot spune de pe-acum daca ofertele cu clientii mei vor fi pentru fiecare dintre d-voastra "marea dragoste". Dar, din experiente, din ce am constatat, vazut, si ce mi-au spus nenumarate femei care s-au casatorit cu ajutorul meu, pot sa va asigur ca prin casnicia lor alaturi de un barbat din Vest, care are o cu totul alta educatie si mentalitate, si-au gasit linistea, respectul, aprecierea, armonia si chiar si dragostea la care poate multe nici nu au indraznit sa viseze.

Solicita mai multe detalii
Contact

Viziteaza pagina agentiei din Germania: www.antoinette.de